07 April van 10.00-14.00 Isotek stroom demonstraties met Theo Wubbolts

 • 07 April van 10.00-14.00 Isotek stroom demonstraties met Theo Wubbolts

  07 April van 10.00-14.00 Isotek stroom demonstraties met Theo Wubbolts

  Zaterdag 7 april aanstaande ben je van harte welkom voor een audioshow over schone stroom bij AudioAanZee. De speciaalzaak in Den Helder heeft Theo Wubbolts namelijk uitgenodigd om demonstraties te geven met de oplossingen van IsoTek.

  Het evenement is een gelegenheid om zelf te luisteren en te oordelen wat de invloed van een vervuild lichtnet in huis is op de geluidsinstallatie. Theo Wubbolts vertegenwoordigt IsoTek stroomproducten en onder meer AudioLab en Sonoma en is welbekend als ex-hoofdredacteur van HVT. Hij zal demonstraties geven met de IsoTek Aquarius en de IsoTek Polaris.

  Er is tevens een aanbieding met het IsoTek Polaris stroomblok in combinatie met de Initium voedingskabel, op de showdag verkrijgbaar voor 549 euro.

  Je bent 7 april welkom voor doorlopende demonstraties van 10.00 tot 14.00 uur.