Over ons

Audioaanzee

Beluistert u al uw muziek weer nadat u een upgrade heeft gedaan? Kunt u genieten van uw installatie en muziek zonder aan verbeteringen te denken? Of denkt u telkens toch nog iets te missen?


Bovenstaande was zeker van toepassing voor ons, na de onderkenning hiervan zijn wij op zoek gegaan naar apparatuur die de emotie in muziek tot leven brengt. Wij zijn van mening dat we die gevonden hebben in de merken waar we nu dealer van zijn. Van het assortiment van deze merken, die op authentiek gebied zeer hoog scoren, hebben wij een selectie gemaakt. In de toekomst willen wij het assortiment uiteraard gaan uitbreiden. Alle modellen van deze merken zijn leverbaar door ons.


Wij werken vanuit huis op afspraak waar wij de beschikking hebben over een sfeervolle luisterruimte annex studio op de begane grond. Op deze manier kunt u in alle rust onze apparatuur en muziek vrijblijvend bewonderen en beluisteren onder het genot van een heerlijke verse cappuccino bijvoorbeeld. Voor de echte liefhebber hebben we ook nog heel wat lekkers uit Schotland.


Kijken, luisteren en advies kost bij AudioAanZee helemaal niets. Als echte audio liefhebbers begrijpen wij als geen ander dat luisteren en genieten tijd kost.


Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met audio apparatuur die de emotie in muziek tot leven brengt.

Evert en Arien

AudioAanZee

h1-8ad37149af
hvs