Cabasse toegevoegd aan ons assortiment

  • Cabasse toegevoegd aan ons assortiment

    Wij zijn erg verheugd met de moderne producten van Cabasse, buiten dat ze prachtige coaxiale speakers op de markt brengen hebben ze ook de nodige streaming oplossingen. Wij hebben een zeer fraaie 2.1 speakerset met subwoofer in huis genomen om het slechte geluid van de moderne tv aan te pakken, daarnaast is dit systeem een volwaardige draadloze streamer zodat u kunt beschikken over internetradio, bluetooth, Spotify, Tidal, Qobus enz enz

    O ja, uiteraard is alles met de tablet en smartphone te bedienen middels een fraaie Cabasse app.

    Een vrijstaande speaker hebben we ook in huis genomen daar deze draadloos te koppelen is met de 2.1 set zodat u ook elders in huis van dezelfde muziek kunt genieten.