Paul uit Breda, Accuphase Benelux, HiFine.nl

 • Paul uit Breda, Accuphase Benelux, HiFine.nl

  Paul uit Breda, Accuphase Benelux, HiFine.nl

  Wat meteen opvalt is de luchtigheid, het brede spectrum en het gemak van alles in het geluidsbeeld. De weergave is verbluffend open en doortekenend. Ik heb het idee of ik naar een analoge bron zit te luisteren. Geen enkele hardheid maar warmte en definitie. Met het uur wordt alles mooier en mooier.

  De AudioAanZee Ultra Flow probleemloos geïnstalleerd op het netwerk, dit gaat moeiteloos en maakt direct connectie met andere apparaten op het netwerk, de opstartsnelheid is verbluffend snel. Als usb kabel wordt de AudioQuest Diamond gebruikt. De E-600 klasse A versterker van Accuphase + DAC-40 module en Tannoy D-700 worden gebruikt voor de muziekweergave.

  Op een tablet en smartphone wordt de app geïnstalleerd, dit gaat moeiteloos en de app ziet meteen de Ultra Flow. De bediening gaat vlotjes en wat betreft internet radio is standaard Shoutcast aanwezig met oneindig veel stations. Meteen Hi On Line Radio in de favorieten gezet en nog een paar andere zenders met hoge resolutie. Een feest om met dit te werken.

  De weergave van internet radio is verbluffend mits de zender in 320 kbps uitzendt. Hi On Line Radio en F.M. Adore Jazz klinken geweldig. Het mooie van dit alles is dat de applicatie ook de CD hoesjes laten zien die spelen op het station. Er zijn vele stream producten op de markt die dat niet hebben. Kortom geweldig. Gezien ik de eigenaar ben van Hi On Line Radio heb ik ook rechtstreeks van de Ultra Flow gestreamd en uitgezonden en vergeleken met mijn NAS server. Ook daarin een verschil wat de weergave ten goede komt. Binnenkort wordt er een dag uitgekozen dat Hi On Line Radio een dag lang vanaf de AudioAanZee Ultra Flow gaat uitzenden en dit zal via de media kenbaar gemaakt worden.

  AudioAanZee [Een geweldige naam] heeft een product in de markt gezet op het allerhoogste niveau. De naam Ultra Flow is terecht goed gekozen. Het streamen is een feest waarbij gebruiksgemak en geluidsweergave op de hoogste ladder staat. Dit product verdient internationale erkenning en is wat betreft prijs kwaliteit verhouding het beste wat er te koop is.

  www.hifine.nl www.hionline.eu

  30 November 2014