Jouke uit Leeuwarden

 • Jouke uit Leeuwarden

  Jouke uit Leeuwarden

  Een review op www.Hifi-Advice.com wekte mijn interesse voor de Ultra Flow. Na een gastvrije ontvangst bij AudioAanZee uitvoerig de Ultra Flow met meerdere DAC’s beluisterd. Ook had ik mijn Wadia 381 als referentie meegebracht.

  We hebben de Ultra Flow samen met de Accuphase DP-410 DAC/CD speler aangeschaft. Computer audio met de Ultra Flow klinkt in het begin een klein beetje anders als dat ik gewend was met de Wadia. Direct was al hoorbaar dat de Ultra Flow op top niveau speelt.

  Nu een paar maanden verder kan ik het volgende zeggen over de Ultra Flow en Accuphase DP-410; Een schoon geluid, veel informatie , ruimte , snelheid , lucht en het laag is zelfs beter als dat van de Wadia en het Accupase loopwerk!

  Evert en Arien, bedankt voor de eerlijke oprechte muziek beleving en gastvrijheid, veel succes.

  12 Mei 2014