Daan uit Den Helder

 • Daan uit Den Helder

  Ik had een tijdje geleden een nieuwe tv gekocht – een prima beeld, maar de kwaliteit van het geluid viel tegen. Omdat ik een liefhebber ben van klassieke muziek  en opera, zocht ik een soundbar om hierin verbetering te brengen. Daar de ruimte om bij mijn tv extra apparaten te plaatsen beperkt is, wilde ik geen extra boxen of subwoofer.
  Jij nodigde me uit in de luisterkamer van Audio Aan Zee en luisterde goed naar mijn wensen. Je stelde aanvullende vragen om een helder beeld te krijgen van de situatie in mijn huiskamer. Ik was onmiddellijk onder de indruk van je deskundigheid. Voor mij onduidelijke zaken werden uitgelegd en verschillende opties werden besproken. Vervolgens kwam je met enkele voorstellen en lichtte die toe. Ook werd gesproken over de verhouding tussen prijs en kwaliteit.
  Zo kwam het uiteindelijk tot de aankoop van de BlueSound Pulse 2i Soundbar in combinatie met een BlueSound TS100 rack. Dit rek kon op mijn tv-meubel worden geplaatst en de tv plus de soundbar konden daaraan op de gewenste hoogte worden bevestigd.
  Bij de levering thuis werd alles in elkaar gezet en aangesloten. Opnieuw nam je ruim de tijd om de werking uit te leggen en te demonstreren.
  Samenvattend: De kwaliteit van het geluid is enorm verbeterd en ik geniet nog meer van klassieke muziek en opera. Het is geruststellend te weten dat ik bij vragen of onverwachte problemen jou kan bellen.
  Kortom ik ben heel tevreden over mijn aankoop en de service.. Dank daarvoor.
  Ik wens jou en je gezin fijne feestdagen en een ook in zakelijke opzicht voorspoedig 2021.
  Daan