Ilya uit Den Helder

 • Ilya uit Den Helder

  Via deze weg wil ik je nog zeer graag bedanken voor de tijd die je hebt vrij gemaakt om mij te helpen op zoek naar goede monitor speakers.
  Vanwege dat mijn grote zuilen van Kef niet meer echt in onze nieuwe onderkomen paste
  was ik op zoek naar kleine speakers en via via kwam ik terecht bij Audio Aan Zee en dat gewoon in Den Helder.
  Afspraak gemaakt en op de dag van de afspraak werd ik ontspannen en vriendelijk ontvangen. Plaatsgenomen in de luisterkamer, drankje aangeboden gekregen en mijn wensen verteld.
  Daar stonden ze dan de Acoustic Energy serie zowel de 300 als de 500 serie. We begonnen met de grote luidsprekers van Acoustic Energy 300 serie via de NAD M10 BluOS all in one High End versterker (wat een pracht apparatuur). Dat klonk letterlijk als muziek in de oren. Daarnaast stond de 500 serie monitor formaat speakers van AE.
  Mooi design, zeer strak. Het verschil hoorde je wel. Het geluid klonk zeer zeer goed. Na wat heen en weer geswitcht tussen de beide series heb ik besloten om voor de 500 serie te gaan.
  Maar helaas na wat zware rekeningen te hebben gehad had ik besloten om voor de 300 serie te gaan in monitor formaat. Een zeer goede keuze zei Evert die ze namelijk zelf ook heeft staan in zijn luisterkamer en heeft getest.
  Opgehaald en thuis geĆÆnstalleerd. Mooi strak design en en in het wit. Qua geluid klinken ze hemels. Mooi puur en strak.

  Audio aan Zee, zeer de moeite waard om daar mooie apparatuur en luidsprekers te kopen.
  Ga zo door en dat in Den Helder. Dikke pluim.