Hans uit Zoetermeer

  • Hans uit Zoetermeer

    Beste Evert en Arien,
    Wat een openbaring die Isotek EVO3 Aquarius. Je houdt het niet voor mogelijk, maar de bassen hebben een nog grotere definitie en zijn, om het zo te zeggen, woordelijk te verstaan. Maakt niet uit welk  medium: CD, LP of de AudioAanZee Ultra Flow muziekserver,  het staat als een huis. Een CD met live opnames van het Orkest van de achttiende eeuw uit de De Doelen,  is voor mij een referentie, omdat ik bij de opnames aanwezig ben geweest, geeft nu nog beter de zaal ambiance en de plaatsing van de instrumenten weer. Stemmen klinken nog natuurlijker.
    De rust, toch al op een heel hoog niveau met mijn Accuphase, is nu nog veel groter en het gemak waarmee één en ander wordt gereproduceerd is vijf sterren. Zoals je al voorspelde, hier ga je geen spijt van krijgen en het is  zeker een verbetering, wel je hebt helemaal gelijk.
    Het ritje naar Den Helder was weer zeer de moeite waard.