Harry en Peggy, Julianadorp.

  • Harry en Peggy, Julianadorp.

    Sinds vorig jaar ben ik mij al aan het oriënteren voor de aanschaf van nieuwe luidsprekers. dat begint met het lezen van reviews op het internet en dan blijven er een aantal merken die je ook wil gaan beluisteren. In deze fase hebben wij dan ook diverse HiFi audiozaken bezocht en een aantal keren een luister sessie meegemaakt. Ik, maar ook mijn echtgenote, kwamen er toch niet echt uit. Via internet kwam ik erachter dat er in Den Helder ook een echte HiFi audiozaak “AudioAanZee” zat dus daar maar eens naar gebeld. Direct kregen wij een uitnodiging om maar eens naar de luisterruimte te komen en onder het genot van een kopje koffie of wat anders te genieten van muziek zoals die bedoeld is.
    Ik wilde ook nog de DALI Rubicon horen maar die waren op dat moment niet aanwezig. Geen probleem want Evert kreeg ze meteen beschikbaar van de importeur om ook deze te kunnen vergelijken. Uiteindelijk konden wij niet kiezen uit de Monitor Audio Gold 200 of de Dali Rubicon. Geen moeite was echter teveel want Evert stelde direct voor om ze dan thuis eens te gaan beluisteren. De keus was toen toch spoedig gemaakt en de Dali viel af.
    Wat wij vanaf het eerste moment zeer op prijs stelde was de persoonlijke aandacht en de mogelijkheid ongestoord een keuze te maken zonder dat je iets opgedrongen krijgt. Een aantal dagen later kwam Evert de Monitor Audio Gold bij ons thuis installeren en kregen wij van Arien nog een, zeer gewaardeerde, leuke attentie.
    “AudioAanZee” ga zo door, als wij nog iets nodig hebben weten we waar we moeten zijn.