Henri uit Rijnsburg

  • Henri uit Rijnsburg

    Op een zonnige zaterdagochtend ben ik richting Den Helder gereden waarbij ik geen idee had wat mij te wachten stond. Mijn zoektocht naar een geschikte configuratie voor het beluisteren van digitale muziek deed mij bij AudioAanZee belanden. De ontvangst was allerhartelijkst en met een lekkere kop koffie zijn we aan de slag gegaan in de luisterruimte. Na een uitleg aan Evert van mijn zoektocht en een uiteenzetting van de mogelijkheden die AudioAanZee kon bieden ben ik verschillende configuraties gaan beluisteren. Wat mij in ieder geval verbaasde was het hoge kwaliteitsniveau van de verschillende opties. Evert heeft veel verstand van zaken en tevens weet hij door goed doorvragen de behoefte van de klant goed te peilen. Uiteindelijk gekozen voor de Auralic Aries en eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik daar geen moment spijt van heb gehad. Wat een geweldig apparaat en met name wat een fantastisch geluid. Als het op oplossingen zoeken binnen de wereld van het digitaal muziek luisteren aankomt dan kan ik iedereen AudioAanZee zeer aanbevelen.