Tjeerd en Pam uit Den Helder

 • Tjeerd en Pam uit Den Helder

  Tjeerd en Pam uit Den Helder

  Wij begonnen met het plannen van een andere inrichting van onze woonkamer. De oude speakers van Bose moesten ook maar eens vervangen worden. We waren verbaasd over de ontwikkeling die op het gebied van geluidsapparatuur heeft plaats gevonden. Naarmate we meer en meer in de audio winkels gingen luisteren werden we steeds kritischer. Wat een verschil in klanken en vormgeving.

  Via internet kwamen we op de website van AudioAanZee terecht. Na een telefoontje werden we door Evert en Arien uitgenodigd om geheel vrijblijvend hun apparatuur in de speciaal hiervoor ingerichte geluidsruimte te beluisteren. Vol passie liet Evert muziek via de verschillende luidsprekers en apparatuur horen. Er waren momenten dat we ons bij een live concert waanden. De verschillende instrumenten waren zo zuiver en los van elkaar te horen. De zangstemmen helder en spatzuiver.

  Aanvankelijk hadden we de buizenversterker van Luxman op het oog maar toen nodigde Evert ons uit om ook de versterker van Leema eens te komen beluisteren. We hebben weer een avondje met Evert in de geluidskamer doorgebracht en werden overtuigd van de kwaliteit van deze versterker in combinatie met de luidsprekers van Monitor Audio uit de Gold serie. De muziekserver AudioAanZee Ultraflow mocht hieraan niet ontbreken. Een prachtige complete set. Evert heeft de apparatuur op zijn vrije zondagmiddag bij ons geĆÆnstalleerd. We genieten nu echt van muziek met prachtige klankkleuren die onze woonkamer vullen.

  Evert bedankt voor het installeren van de installatie en voor je tomeloze inzet. Arien, bedankt voor je warme ontvangst en voor de feestelijke attentie die je voor ons hebt gemaakt. We wensen jullie heel veel succes met AudioAanZee!

  16 December 2013