Tanja uit Amsterdam.

 • Tanja uit Amsterdam.

  Tanja uit Amsterdam.

  Sinds enige jaren heb ik muziek vooral gestreamed met een Logitech Transporter en een aantal squeezeboxes in huis die gekoppeld zijn aan een QNAP NAS. Na een bezoek aan AudioAanZee in Den Helder besloten om de Ultra Flow aan te schaffen. Het verschil met de Transporter ervaar ik als erg groot, veel meer rust en helderheid. De Ultra Flow is nu via een OPPO 105 EU rechtstreeks op actieve speakers aangesloten met ingebouwde DAC maar streamt via LMS ook door het hele huis, tot in de badkamer aan toe! Doordat de Ultra Flow zoveel beter is dan de NAS is de kwaliteit in elke kamer nu ook zoveel beter, dat had ik niet verwacht.

  De ontmoeting met Evert en Arien vond ik bijzonder, al bij de persoonlijke ontvangst in Den Helder en de moeite die werd gedaan om de installatie in Amsterdam te komen doen tot en met aanvullende begeleiding in het weekend via de telefoon.

  Ja Evert, ik zal me voorlopig inhouden met het upgraden maar over een tijdje meld ik me zeker voor dat stroomblok!

  Groeten van Tanja uit Amsterdam

  02 September 2013