Raymond uit Stiens Friesland.

 • Raymond uit Stiens Friesland.

  Raymond uit Stiens Friesland.

  Audio liefhebber en AMR fan.

  Middels Hifi-zine gelezen van AudioAanZee. Het assortiment van deze nieuwe audio speciaalzaak sprak mij erg aan. Zo’n fraai assortiment kom je in het noorden niet snel tegen. Op naar Den Helder, tot mijn grote verrassing is AudioAanZee gevestigd in een woonark. Eigenlijk kun je dit geen woonark meer noemen, twee verdiepingen, erg groot en luxe allemaal.

  In de studio/winkel hadden ze het zwaardere spul staan en in de woonkamer de mini Luxman met oa JM Reynaud, Guru en Blumenhofer. De Luxman met slechts 2 x 12 Watt aangesloten op de Blumenhofer Fun 10 was een feest om naar te luisteren, een groots en luchtig beeld werd hier gepresenteerd. De importeur van Blumenhofer was aanwezig en kon alles vertellen over Blumenhofer. In de studio speelde de AMR 777 set in combinatie met de Offrande van JM Reyaud op een zeer hoog niveau, een fraai gecontroleerd laag met een zijdezacht midden en hoog. Vervolgens werd er door Evert een zware Luxman aangesloten en het geluidsbeeld veranderde direct. Het beeld werd dieper met een betere presentatie, niet verwonderlijk volgens Evert aangezien de dikke Luxman bijna het dubbele kost t.o.v. de AMR.

  Na een paar uur weer op weg naar Friesland, op de afsluitdijk realiseer ik me dat ik geen Grado hoofdtelefoons heb beluisterd. Nou dat doen we dan maar tijdens de volgende show die zoals ik begrepen heb binnenkort gaat komen.

  24 Mei 2012