Nieuwe audiospeciaalzaak: AudioAanZee

 • Nieuwe audiospeciaalzaak: AudioAanZee

  Artikel HIFI.nl

  Nieuwe audiospeciaalzaak: AudioAanZee   06 April 2012

   

  We mogen een nieuwe audiospeciaalzaak in ons land verwelkomen: AudioAanZee. De winkel is gevestigd in Den Helder en biedt een mooi assortiment van apparatuur die aan één eis moet voldoen; de muzikaliteit en bijbehorende emotie moet voelbaar zijn.

  AudioAanZee heeft een assortiment van high end apparatuur en bekabeling samengesteld met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Oprichters Evert en Arien Rebel zijn op zoek gegaan naar apparatuur die de emotie in muziek tot leven brengt.

  AudioAanZee werkt vanuit huis op afspraak, waar ze de beschikking hebben over een sfeervolle luisterruimte annex studio. Op deze manier kun je in alle rust de apparatuur en muziek vrijblijvend bewonderen en beluisteren.