Jeffrey uit Den Helder

 • Jeffrey uit Den Helder

  Jeffrey uit Den Helder

  Samen met mijn broer de Show bezocht. Deze heeft laatst een alles in één van Audio Block bij AudioAanZee gekocht en is hier erg gelukkig mee. We werden in de fraaie watervilla hartelijk ontvangen met een lekker bakkie koffie. Nadat we kennis gemaakt hadden met Evert, Arien en Jan kregen we een korte rondleiding over het verblijf. De watervilla was in 4 ‘zones’ opgedeeld. Een centrale keuken / ontvangstruimte. Een overdekt balkon en twee luisterruimtes.

  We begonnen met luisteren in de woonkamer waar we aangenaam werden verrast door een Luxaman set van 2 x 12 Watt die moeiteloos JM Reynaud Euterpe speakers aanstuurden. Dit was een verbluffende combinatie! Wij waren zeer verrast over hoe goed de luxman, met zijn op papier lage vermogen deze speakers kon aansturen. Deze demonstratie was van zeer professioneel niveau, echter wel met een huiselijke en gemoedelijke sfeer.

  Hierna even de oren ‘neutraliseren’ door met andere showbezoekers te praten in het keukenverblijf, onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de rokers was er het overdekte balkon waar het ook erg gezellig vertoeven was.

  In de luisterruimte annex showroom werd er gestreamd met de AudioAanZee Premium Flow. Hier werden de gehele dag CD’s van bezoekers geript waarna deze direct zichtbaar waren op de IPOD met albumhoes en track info. Er hoeft werkelijk niets gedaan te worden, hoe makkelijk kan het zijn. Gecombineerd met van de Leur en Blumenhofer stond er een indrukwekkende combinatie te spelen waar van digitale hardheid niets was te bekennen. Ook werden hier LP’s gespeeld op een Clearaudio. Persoonlijk spreekt de draaitafel mij nog het meeste aan.

  Hierna nogmaals in de andere woonkamer geweest, waar voor ons de blumenhofer fun 10 werd aangesloten. Deze speakers klonken zeer verrassend. De beleving was makkelijk. Het luisterde zeer ontspannen.. Daar waar de Euterpe wat zwaarder en voller klonken, vooral qua laagweergave, klonken de blumenhofertjes wat luchtiger. Evengoed met een goede (eigenlijk niet verwachte) laag weergave. Deze speakers hebben mij heel erg verrast!

  Het was een fantastische show. Een mooie mix tussen professionaliteit en huiselijk sfeer. De sfeer was uitstekend waardoor we eigenlijk geen zin hadden om weg te gaan.

  We kijken alweer uit naar de volgende show en kunnen iedereen aanbevelen om deze te bezoeken als je in de markt bent voor eerlijk advies en prachtige apparatuur gecombineerd in een huiselijke sfeer.

  13 Oktober 2012