Een waanzinnig goed begin van 2013.

 • Een waanzinnig goed begin van 2013.

  07 Januari 2013

  Een waanzinnig goed begin van 2013.

  Christiaan Punter van Hifi-Advice.com heeft onze Muziek Server Ultra Flow uitvoerig getest.

  Een bevlogen Audio liefhebber die in zijn vrije tijd onafhankelijk Audio apparatuur en met name computer audio test. Nerveus maar met zelfvertrouwen hebben wij onze Ultra Flow bij Christiaan afgeleverd. Christiaan maakte direct een lekker bakkie voor ons terwijl wij de Ultra installeerden. Voordat de senseo klaar was speelde de Ultra. Christiaan kwam verbaasd tevoorschijn en was zichtbaar verrast door de geluidskwaliteit en de snelle installatie.

  Inmiddels een aantal weken verder en twee prettige bezoeken aan Christiaan rijker is het zover.

  Lees de volledige review hier.