Arjan uit Heemskerk.

 • Arjan uit Heemskerk.

  Arjan uit Heemskerk.

  Ik was al een tijdje bezig met computer audio aangezien ik klein behuisd ben en ik geen zin had nog meer ruimte aan cd’s te besteden. Ik vond het wel belangrijk om niet in te leveren op kwaliteit, zodoende had ik een SOtM tX-USBexp usb-kaart (die oa. ook in de ultra-flow zit) gekocht. Het probleem was alleen dat ik de kaart niet werkend kreeg met windows 7 (drop-outs), maar hoorde tussen het gestotter door wel dat het prima klonk met deze kaart.

  Nadat ik de review op Hifi-Advice.com had gelezen een afspraak gemaakt met Evert en na een luisterbeurt besloten de Ultra-Flow te kopen, en nu ik toch bezig was, ook de PS Audio NuWave DAC. De combinatie klinkt geweldig, zeker voor mijn muziek soort (Rock), het klinkt zeer analoog met een mooie zware bas en de soundstage is erg groot. Evert was ook zo coulant om mijn usb-kaart over te nemen en deze in de Ultra-Flow in te bouwen.

  Het voordeel van de PS Audio is dat hij ook via de USB aansluiting erg goed klinkt, en er geen usb/spdif convertor meer nodig is. Evert is een aardige kerel die je alle tijd geeft die je denk nodig te hebben, ook heb ik nooit het idee gehad dat hij mij iets opdrong (behalve de koffie), ook geeft hij eerlijk zijn mening over diverse merken en je eigen meegebrachte apparatuur.

  Al met al ben ik blij met mijn aankopen en denk dat ik mijn cd-speler nu definitief niet meer ga gebruiken, ik hoop wel dat Linux binnenkort de 3TB harde schijven gaat ondersteunen, want het verzamelen van muziek bestanden gaat erg snel bij mij.

  31 Oktober 2013