André en Ronald, Den Helder, Vader en zoon!

 • André en Ronald, Den Helder, Vader en zoon!

  André en Ronald, Den Helder, Vader en zoon!

  Wij zijn ontzettend tevreden over (de service van) AudioAanZee!

  Na een stroomstoring is mijn NAD geluidsinstallatie gesneuveld, waardoor ik op zoek ben gegaan naar vervanging. Helaas was de garantie al verlopen, waardoor de schade niet vergoed werd. Gelukkig ben ik toen bij Evert terecht gekomen, die mij heeft geholpen met een fraaie coulance-regeling van NAD.

  Evert is vervolgens persoonlijk en kosteloos bij mij langs gekomen op een zaterdagochtend, om de boel te installeren. Pas toen alles volledig naar behoren functioneerde was hij tevreden.

  Het geluid dat uit mijn nieuwe Dali boxen komt is fantastisch en vooral de samenwerking met de NAD D7050 en Apple Airplay werkt heerlijk. Ik hoop nog lang te kunnen genieten van mijn nieuwe installatie en raad hierbij iedereen AudioAanZee van harte aan!

  10 Januari 2015